Solturnén - seminarium om solceller i Håbo

Datum: 
tisdag, 22 oktober, 2019 - 12:00

 

Varmt välkommen till ett kostnadsfritt seminarium! Ta del av tips, råd och fakta om solenergi och hur du kan producera egen el med solceller. Vi bjuder på lättare förtäring och spännande föreläsningar.

Seminariet är öppet för alla, men extra intressant för dig som äger en fastighet eller villa och för dig som äger eller driver ett litet eller medelstort företag. 

Träffa Energikontoret i Mälardalen, Länsstyrelsen i Uppsala och din kommunala energi- och klimatrådgivare. Vi kommer bland annat berätta om solenergi, potentialen för solel i Sverige, solinstrålning, lönsamhet, brandrisker samt finansiella bidrag och stöd. Du kan också ta del av goda exempel från fastighetsägare som har installerat solceller och träffa flera solcellsleverantörer. Du kan såklart ställa frågor på plats!

Seminariet är ett av 20 stopp på Solturnén 2019, som arrangeras inom ramen för Framtidens solel i östra Mellansverige. Det är ett projekt med syfte att hjälpa dig som driver eller äger ett litet eller medelstort företag. Vi erbjuder information och stöd till dig som vill investera i solenergi. På så vis kan du stärka din verksamhets konkurrenskraft och bidra till minskade koldioxidutsläpp.

Datum: 22 oktober

Plats: Övergransgården, Katrinedalsvägen 2 Bålsta, Håbo

 

Program:

Lunch kl 12-13

Föreläsningar kl 13-15

Mässa kl 15-16

 

Anmäl dig senast den 15 oktober. 

Anmäl dig här!

 

 

 

 

 

 

 

 

Senast uppdaterad: 2019-10-03